Natanieri.sk
Food-based lifestyle blog
SUBSCRIBE
Menu
  • Blog
    • v kuchyni
    • v cudzine
    • v reštaurácii
    • v záhrade
    • v šálke
    • v pohári
    • v médiách
    • v pohybe
  • Video
  • Mapy
    • Česko
      • Morava
        • Brno
        • Olomouc
        • Ostrava
      • Praha
    • Japonsko
    • Južná Kórea
    • Maďarsko
      • Budapešť
    • Nemecko
      • Berlín
      • Mníchov
    • Nórsko
    • Poľsko
    • Rakúsko
      • Neusiedler See
      • Viedeň
    • Slovensko
      • Bratislava
    • Slovinsko
    • Španielsko
      • Barcelona
      • Madrid
      • Valencia
    • USA
  • English bites
  • O autorke
×
https://www.natanieri.sk

Al Trivio (Bratislava, 2012)

6. decembra 2012
Ginger beer / Ďumbierové pivo (Al Trivio)
Domáci ladový čaj so zázvorom a mätou (Al Trivio)
Peperoni grigliati / Grilovana paprika so slanym syrom (Al Trivio)
Bruschetta toscana / Bruschettový chlieb, paradajky, grilovaná zelenina, olivy, mozzarella (Al Trivio)
Carpaccio di manzo con rucola e scaglie di grana / Tenké plátky hovädzieho mäsa, hobliny parmezánu, rukola (Al Trivio)
Crema di piselli con pancetta croccante / Hráškový krém s lupienkami z talianskej slaniny pancetta (Al Trivio)
Tagliata di manzo / Grilovaná hovädzia sviečkovica rezaná na tenké plátky a servírovaná s rukolou a hoblinami parmezánu (Al Trivio)
Costolette d’agnello / Jahňacie kotlety (Al Trivio)
Al Trivio „Central“ / Mix listových šalátov, mozzarella, sušené paradajky, bazalkové pesto (Al Trivio)
Fianco bistecca / Hovädzí pupok (Al Trivio)
Fianco bistecca / Hovädzí pupok (Al Trivio)
Al Trivio
Al Trivio
Al Trivio
Al Trivio
Panna cotta al cocco / Kokosová panna cotta (Al Trivio)
Tortino al cioccolato / Horúca čoko tortička (Al Trivio)
Tortino al cioccolato / Horúca čoko tortička (Al Trivio)
Al Trivio
Al Trivio
Carpaccio di pesce marinato con capperi, coriandolo fresco e insalatina di finocchio / Variácia marinovaných rýb (losos, tuniak) so stopkovými kaparami, s čerstvým koriandrom a feniklovo-uhorkovým šalátom (Al Trivio)
Dubákový krém (Al Trivio)
Filetto di manzo – New Zealand / Hovädzia sviečkovica (Al Trivio)
Al Trivio „Central“ / Mix listových šalátov, mozzarella, sušené paradajky, bazalkové pesto ( (Al Trivio)
Filetto di manzo – New Zealand / Hovädzia sviečkovica (Al Trivio)
Autor: choze
Pridaj komentár
Predchádzajúci
Wachau 2012 (Dürnstein, Weissenkirchen, Melk)
Nasledujúci
Vianočné trhy na zámku Schloss Hof (2012)

Pridaj komentár Zrušiť odpoveď

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

  • Instagram

    natanieri

    Underground “cathedrals” of 1868-1872 and 1898 Underground “cathedrals” of 1868-1872 and 1898-1900 #historical #underground #brick #watertanks #zlutykopec #brno #moravia #technicalsightseeing #architecture #buildings #travel #visit #explore #magic✨👀
    Slovenska strela (1936) #josefsousedik #tatra #bul Slovenska strela (1936) #josefsousedik #tatra #bullettrain #koprivnice #design #history #legend #czechoslovakia #redtrain @muzeumtatra #museum
    Flavours of Beskydy tasting menu at @miura_hotel b Flavours of Beskydy tasting menu at @miura_hotel by chef @gothmichal 👌🏻👏🏼🔥 #great #experience #food #art #leisure #mountains #winter #paradise #beskydy🌲 #weekend #moravia #region #czech #cuisine #travel #inspiration
    Pre-Christmas brunches in this charming new venue Pre-Christmas brunches in this charming new venue totally won us over🎄❤️ ✨👏🏼 @terraparna #suchanadparnou #winery #vineyards🍇 #brunch #foodtip #travel #prechristmastime #festivemood #explore #slovakia #inspiration
    All-time favourite✨Japanese izakaya in Brno @man All-time favourite✨Japanese izakaya in Brno @manyabrno #brno #japanese #izakaya #asianfood #foodtips #travel #inspiration
    Thankful to share a lovely evening in this magical Thankful to share a lovely evening in this magical place with a special guest ✨🍽️🥂 @irinrestaurant chef @lukashesko #bratislava #restaurant #finedining #tastingmenu #historical #oldtown #dinner #inspiration #foodtip #traveltip #explore #enjoy #europeismyplayground
    So grateful to come back to these precious moments So grateful to come back to these precious moments🤩👌🏻🍽️🥂 @heurigenhofbruendlmayer #austria #heurigen #niederoesterreich #kamptal #winegut #wineregion #winery #restaurant #foodtip #travel #explore #enjoylife #gratefullness
    Exploring plant-based universe. If you think you d Exploring plant-based universe. If you think you don’t like beetroot, think again… @jolavienna #wien #vienna #restaurant #vegan #tastingmenu #plantbased #foodtip #explore #traveltip #finediningvienna #foodblog #inspiration
    One of the few great things we have in Bratislava👌🏻Absolutely amazing French toast. Sweet, sour, salty, soft, creamy, crunchy, juicy. Balanced. Simple yet elegant. Pure joy to enjoy with filter coffee💥 @maso_od_romana #bratislava #breakfast #bistro #weekend #morning #frenchtoast #foodtips #hiddengems #greatfood #experience #inspiration #november #explore #enjoy
  • Posledné komentáre

    • zuzka komentoval Ex libris
    • zuzka komentoval Dovidenia, Beskydy, bolo to fajn!
    • Miloš komentoval Ex libris
    • Jarmila Němcová komentoval Dovidenia, Beskydy, bolo to fajn!
    • choze komentoval Orličky
    • Marzili komentoval Orličky
    • zuzka komentoval Hradec či Pardubice?
  • Na tanieri na twitteri

    Moje tweety
  • Archív

  • himmelen-logo

    (c) 2008 - 2022 Natanieri.sk
    All rights reserved

    • V kuchyni
    • V cudzine
    • V reštaurácii
    • V záhrade
    • V šálke
    • V pohári
    • V médiách
    • V pohybe
    • O autorke
  • Follow us

    • Twitter
    • Instagram
  • Subscribe

  • Home
Copyright © All Rights Reserved www.natanieri.sk 2008 - 2023
×
  • Login

    • Register
    • Lost Password
‹ › ×