O autorke

zuzkaČo je Na tanieri?

Som predvedčená, že kultúra sa nezačína v opere, ale v kuchyni. S tým rozdielom, že bez opery sa žiť dá, ale bez jedla nie. Kľúčom k šťastnému životu je podľa mňa mať nad ním kontrolu, robiť veci vedome a rozhodnutia cielene, neprenechávať žitie nášho života na ostatných. Najjednoduchšie sa to dá práve s jedlom. Plánovanie a príprava jedla je každodenným tréningom vedomého života kultúrneho človeka. Keď sa naučíte mať kontrolu nad tým, čo jete, naučíte sa podobne rozmýšľať aj nad ostatnými oblasťami života. Dá sa teda zjednodušene povedať, že keď sa raz naučíte dobre jesť, naučíte sa dobre žiť.

Všetky recepty a jedlá Na tanieri sú osvedčené, mnou doma odskúšané a prispôsobené na naše podmienky.

Fotografie sú takisto autorské, od roku 2012 fotí výhradne môj muž. Bez neho by tento blog ani nemohol existovať, je mojou logistickou a technickou podporou. Nakrúca aj všetky videá a postupne vymieňa moje staré, príšerné fotografie za krásne. V súčasnosti používa Canon EOS RP.

Kto je Na tanieri?

Som svetoobčianka s rodným listom z Československa a hrdá Európanka. Zo všetkého najradšej objavujem svet. Blízko i ďaleko. Baví ma architektúra, umenie a (veľko)mestá. Stále sa učím niečo nové. Zaujíma ma, ako veci fungujú, chcem všetko vidieť a zažiť. Ak dlho nikam necestujem, chýba mi svet.

Od roku 2019 pravidelne prispievam do časopisu InBar & Restaurant.

 

Kontakt:

2 comments

Pridaj komentár

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.