"Môj svet sa krúti okolo poctivého, ručne robeného jedla."

O autorke

zuzkaČo je Na tanieri?

Môj svet sa krúti okolo poctivého, ručne robeného jedla. Je to životný štýl, od ktorého sa odvíja všetko ostatné – ako žijem, čo robím, nad čím rozmýšľam a ako trávim svoj voľný čas.
Všetky recepty a jedlá Na tanieri sú osvedčené a vyskúšané a všetky fotografie sú autentické a ochotne mi s nimi pomáha môj manžel. Bez neho by tento blog ani nevznikol. Začínali sme fotiť s Panasonic Lumix DMC-FZ5 a Canon EOS 350D s objektívom Canon EF-S 17-85mm f/4-5,6 IS USM. V súčasnosti používame Canon EOS 7D, s objektívmi Canon EF-S 15-85mm f/3,5-5,6 IS USMCanon EF 50mm f/1,4 USMCanon EF 100mm f/2,8L Macro IS USM.

Kto je Na tanieri?

Fyzicky žijem s manželom a dvomi deťmi v BA, ale inak som svetoobčianka. Mám rada inšpiratívnych ľudí, ktorí mi otvárajú oči a posúvajú ma ďalej. Rada robím veci inak. Som závislá na informáciach a skúsenostiach z prvej ruky, chcem toho ešte veľmi veľa zažiť, vidieť, ochutnať a skúsiť. Ak dlho nikam necestujem, chýba mi svet.

Autorkine gastro naj:

Jedlo: čerstvý chlieb s maslom a paradajkou
Nápoj: šampanské a ostatné bublinky
Produkt: syry
Kuchyňa: stredomorská, arabská a ázijská
Reštaurácia: Heurigenhof Bründlmayer, Nopi, Na kopci
Kuchár: Yotam Ottolenghi
Kuchárska kniha: Nigella Lawson: How to Eat
Autor: Nigel Slater, Fuchsia Dunlop
Časopis: Fool, Kinfolk, Lucky Peach
Destinácia: Japonsko, Vietnam, Maroko
Veľkomesto: Londýn, New York, Melbourne, Istanbul, Barcelona
Film: Bella Martha (Nemecko, 2001), Bokovka (USA, 2004)
TV relácia: River Cottage
Video: The Perennial Plate

Kontakt: