Natanieri.sk
Food-based lifestyle blog
SUBSCRIBE
Menu
  • Blog
    • v kuchyni
    • v cudzine
    • v reštaurácii
    • v záhrade
    • v šálke
    • v pohári
    • v médiách
    • v pohybe
  • Video
  • Mapy
    • Česko
      • Morava
        • Brno
        • Olomouc
        • Ostrava
      • Praha
    • Japonsko
    • Južná Kórea
    • Maďarsko
      • Budapešť
    • Nemecko
      • Berlín
      • Mníchov
    • Nórsko
    • Poľsko
    • Rakúsko
      • Neusiedler See
      • Viedeň
    • Slovensko
      • Bratislava
    • Slovinsko
    • Španielsko
      • Barcelona
      • Madrid
      • Valencia
    • USA
  • English bites
  • O autorke
×
https://www.natanieri.sk

Aromi, Maso a kobliha, Čestr / Praha, 2015

25. novembra 2015
Aromi / Praha, 2015
Aromi / Praha, 2015
Aromi / Praha, 2015
Amuse bouche / Aromi / Praha, 2015
Polievka z darov mora / Aromi / Praha, 2015
Hrebenatky s karfiolovým pyré a kakaovými bôbmi / Aromi / Praha, 2015
Chrumkavá chobotnica so zemiakovým velouté a rukolovým pestom / Aromi / Praha, 2015
Bravčový bôčik s jablkovým pyré a cibuľovým kompótom / Aromi / Praha, 2015
Citrónový sorbet / Aromi / Praha, 2015
Brusnicové makarónky s krémom z mascarpone / Aromi / Praha, 2015
Terina z čokolády Valrhona s morskou soľou a bazalkovou zmrzlinou / Aromi / Praha, 2015
Mandľové semifredo s marinovanou tekvicou a kávovou omáčkou / Aromi / Praha, 2015
Čestr / Praha, 2015
Čestr / Praha, 2015
Čestr / Praha, 2015
Čestr / Praha, 2015
Chlieb s vajíčkovou nátierkou / Čestr / Praha, 2015
Tatarák z vrchného šálu / Čestr / Praha, 2015
Sashimi zo sviečkovice, saké, mirin, jablkový džem s ďumbierom/ Čestr / Praha, 2015
Silný hovädzí vývar so strateným vajíčkom / Čestr / Praha, 2015
Pomaly pečená hovädzia hruď s cibuľovou omáčkou, "chlupaté knedlíky" / Čestr / Praha, 2015
Kvetová špička s bylinkovým maslom / Čestr / Praha, 2015
Oponka, pečená mrkva, perigordská omáčka / Čestr / Praha, 2015
Pupok s bylinkovým maslom, listový šalát / Čestr / Praha, 2015
Čestr / Praha, 2015
Fondue z čokolády Valrhona / Čestr / Praha, 2015
Čestr / Praha, 2015
Maso a kobliha / Praha, 2015
Maso a kobliha / Praha, 2015
Maso a kobliha / Praha, 2015
Maso a kobliha / Praha, 2015
Čipsy z bravčových koží s čili a avokádom / Maso a kobliha / Praha, 2015
Škótske vajce / Maso a kobliha / Praha, 2015
Ružičkový kel / Maso a kobliha / Praha, 2015
Šalát Cézar / Maso a kobliha / Praha, 2015
Šišky s vanilkovým krémom / Maso a kobliha / Praha, 2015
Maso a kobliha / Praha, 2015
Naše maso / Praha, 2015
Naše maso / Praha, 2015
Autor: choze
Pridaj komentár
Predchádzajúci
Náplavka / Praha, 2015
Nasledujúci
If Cafe, Prosekarna, Sisters, Tea Mountain, Vinograf / Praha, 2015

Pridaj komentár Zrušiť odpoveď

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

  • Instagram

    natanieri

    Underground “cathedrals” of 1868-1872 and 1898 Underground “cathedrals” of 1868-1872 and 1898-1900 #historical #underground #brick #watertanks #zlutykopec #brno #moravia #technicalsightseeing #architecture #buildings #travel #visit #explore #magic✨👀
    Slovenska strela (1936) #josefsousedik #tatra #bul Slovenska strela (1936) #josefsousedik #tatra #bullettrain #koprivnice #design #history #legend #czechoslovakia #redtrain @muzeumtatra #museum
    Flavours of Beskydy tasting menu at @miura_hotel b Flavours of Beskydy tasting menu at @miura_hotel by chef @gothmichal 👌🏻👏🏼🔥 #great #experience #food #art #leisure #mountains #winter #paradise #beskydy🌲 #weekend #moravia #region #czech #cuisine #travel #inspiration
    Pre-Christmas brunches in this charming new venue Pre-Christmas brunches in this charming new venue totally won us over🎄❤️ ✨👏🏼 @terraparna #suchanadparnou #winery #vineyards🍇 #brunch #foodtip #travel #prechristmastime #festivemood #explore #slovakia #inspiration
    All-time favourite✨Japanese izakaya in Brno @man All-time favourite✨Japanese izakaya in Brno @manyabrno #brno #japanese #izakaya #asianfood #foodtips #travel #inspiration
    Thankful to share a lovely evening in this magical Thankful to share a lovely evening in this magical place with a special guest ✨🍽️🥂 @irinrestaurant chef @lukashesko #bratislava #restaurant #finedining #tastingmenu #historical #oldtown #dinner #inspiration #foodtip #traveltip #explore #enjoy #europeismyplayground
    So grateful to come back to these precious moments So grateful to come back to these precious moments🤩👌🏻🍽️🥂 @heurigenhofbruendlmayer #austria #heurigen #niederoesterreich #kamptal #winegut #wineregion #winery #restaurant #foodtip #travel #explore #enjoylife #gratefullness
    Exploring plant-based universe. If you think you d Exploring plant-based universe. If you think you don’t like beetroot, think again… @jolavienna #wien #vienna #restaurant #vegan #tastingmenu #plantbased #foodtip #explore #traveltip #finediningvienna #foodblog #inspiration
    One of the few great things we have in Bratislava👌🏻Absolutely amazing French toast. Sweet, sour, salty, soft, creamy, crunchy, juicy. Balanced. Simple yet elegant. Pure joy to enjoy with filter coffee💥 @maso_od_romana #bratislava #breakfast #bistro #weekend #morning #frenchtoast #foodtips #hiddengems #greatfood #experience #inspiration #november #explore #enjoy
  • Posledné komentáre

    • zuzka komentoval Ex libris
    • zuzka komentoval Dovidenia, Beskydy, bolo to fajn!
    • Miloš komentoval Ex libris
    • Jarmila Němcová komentoval Dovidenia, Beskydy, bolo to fajn!
    • choze komentoval Orličky
    • Marzili komentoval Orličky
    • zuzka komentoval Hradec či Pardubice?
  • Na tanieri na twitteri

    Moje tweety
  • Archív

  • himmelen-logo

    (c) 2008 - 2022 Natanieri.sk
    All rights reserved

    • V kuchyni
    • V cudzine
    • V reštaurácii
    • V záhrade
    • V šálke
    • V pohári
    • V médiách
    • V pohybe
    • O autorke
  • Follow us

    • Twitter
    • Instagram
  • Subscribe

  • Home
Copyright © All Rights Reserved www.natanieri.sk 2008 - 2023
×
  • Login

    • Register
    • Lost Password
‹ › ×